Play’n GOs Splitter Nye Joker Tittel

Du kjenner sikkert til Fire Joker fra Play’n GO. Dette joker spillet er kanskje et av de mest spilte jokerspilleautomatene på nettet! Det er heller ikke den eneste Joker tittelen Play’n GO har skapt, for gjennom årene har de skapt flere av dem utenom Fire Joker, nemlig Mystery Joker, Mystery Joker 6000, Star Joker, og den sesong baserte Xmas Joker!

Litt Om Play’n GO

Som deres største konkurrent, NetEnt, er Play’n GO et svensk firma, og har gjennom årene skapt noen uforglemmelige titler som tidligere nevnte Fire Joker og Mystery Joker 6000, men de har også skapt dagens folkefavoritt: Book of Dead, en fantastisk tittel i Rich Wilde serien som består av flere spennende spilleautomater med forskjellige oppsett.

Det er få spillutviklere der ute som kan skryte av å ha skapt så mange populære joker titler, for joker titler er ikke som moderne spilleautomater flest, de har som oftest bare tre hjul, tre rader og fem gevinstlinjer. Spillere nå for tiden er ganske så bortskjemte når det kommer til fantastiske nymoderne spilleautomater med nærmest utallige gevinstlinjer, som Megaways spilleautomater som har utrolige 117,649 gevinstlinjer. Så det skal mye til for å skape en suksessfull joker spilleautomat når man tenker på begrensningene disse titlene kommer med.

Men Play’n GO har gjort det om og om igjen, og Inferno Joker er intet unntak, og vi har sterk tro på at de kommer til å skape flere spennende joker titler som kan måle seg med den banebrytende Fire Joker.

Inferno Joker

Så la oss snakke litt om Fire Jokers nye lillesøster, Inferno Joker. Ulikt joker spill flest, så har Inferno Joker fem hjul, noe som er ganske så uvanlig for klassiske joker spilleautomater. Men spillet har fortsatt de klassiske spilleautomat symbolene som kirsebær og 7 tallet, du finner ikke BAR her på et tradisjonelt vis, isteden så er ett av symbolene en haug med gullbarrer.

De resterende symbolene er lekre frukter og så klart selveste Inferno Joker, og av hun finner du to varianter av: den lilla Inferno Joker er det mest verdifulle symboler i spillet, og den røde og glovarme Inferno Joker som fyller rollen som scatter symbolet i dette spillet. Dette symbolet forekommer bare på det tredje hjulet og vil utløse Joker Respinn, noe som gir deg flere sjanser til å håve inn gevinstene.

Inferno Joker er ikke bare en fryd for øynene, med de lekre symbolene og flotte grafikken. Det er også et spill du kan vinne fett på, faktisk så kan du vinne opptil 2500x innsatsen din! Ikke for å glemme: i løpet av Joker Respinn, så vil alle de lilla jokerne transformeres til Inferno Joker symboler. Og hver gang dette skjer, og et Inferno Joker symbol ender opp på hjulene så vil du få enda flere respinn! Nei, vi kan ikke klage over det!

Og Helt Til Slutt

Kan Inferno Joker måle seg med den populære storebroren hennes, Fire Joker? Det er vanskelig å si, man må nærmest bare å vente og se, men i vår mening så er dette et fantastisk og lekkert spill og vi venter ivrig på den neste og spennende joker tittelen fra Play’n GO, for så langt har de ikke gitt ut en eneste dårlig Joker tittel.

Og mens vi snakker om joker spilleautomater, så er det verdt å nevne at det snart er jul, og de av dere som er ute etter en joker spilleautomat med litt julestemning kan jo alltids prøve seg på Xmas Joker fra samme spillprodusent. Dette spillet har lekker grafikk som alle de andre joker titlene, og kommer virkelig til å ringe julen inn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nye Kasinoer
4.3 rating
Få Opptil 16 000kr i Bonus! 1. / 2. / 3. / 4. Innskudd - Matchbonus inntil 4000kr
4.3 rating
Dobbel Moro: 100% Bonus på opptil €100 + 10% Cashback!
3.8 rating
Velkomst tilbud: 50kr Bonus + Opptil 100% Bonus for nye Spillere
4.0 rating
Velkomst tilbud: 70kr Bonus + Opptil 100% Bonus til nye Spillere
3.8 rating
Velkomst tilbud: €7 i Bonus + Opptil €200 i match bonus!
Copyright - Storbonus.com er utelukket for individer over 18 år gamle. Vi støtter ansvarlig gambling, så skulle du ha behov for informasjon om spillavhengighet eller trenger et støtteapparat så vennligst benytt deg av Hjelpelinjen®