Ansvarlig Gaming

Alle bør gamble ansvarlig. Gambling er en form for underholdning som burde hovedsakelig være en morsom aktivitet. Vi forstår at for enkelte så har problem gambling en negativ effekt på livene deres, og livene til folk rundt dem.

 • Har du et gambling problem?
 • Ungår du jobben din for å gamble?
 • Når du går tom for penger mens du spiller, føler du deg fortvilet og frustrert, og føler du behovet til å gamble igjen fortest mulig?
 • Gambler du til du er helt blakk, såpass blakk at du ikke har råd til bussen hjem eller en kopp kaffe?
 • Har du løyet, eller stjålet penger for å gamble eller for å betale gambling gjelden din?
 • Har du problemer med å bruke «gambling pengene» på andre ting?
 • Har du mistet interessen av venner og familie?
 • Føler du deg deprimert, eller har du selvmords tanker på grunn av gamblingen din?

Hvis du svarte ja på noen av spørsmålene ovenfor, så kan det hende at du har utviklet et gambling problem. Hvis du mistenker at du har et gambling problem, så vil vi anbefale deg at du kontakter en av de følgende organisasjonene for hjelp:

Hjelpelinjen for spill avhengige: https://hjelpelinjen.no/

Fjernbasert behandling av spill avhengighet:  http://www.spillbehandling.no/

Selvutestengelse og å ta en pause

En god del plattformer lar deg stenge deg selv ute fra spillene deres. De har forskjellige utvalg når det kommer til selvutstenging, men her har vi noen eksempler.

Du kan også kontakte kundebehandlingen og spørre om å kunne ta en pause fra kontoen din i følgende perioder:

 1. 24 timer
 2. En uke
 3. En måned eller
 4. Hvilken som helst varighet fram til maks 6 uker.

Kontoen din kommer automatisk til å være tilgjengelig for å spille på igjen etter denne perioden.

Virkelighets Sjekk

Virkelighets Sjekk (Reality Check) funksjonen vil minne deg på hvor lenge siden det var siden du startet spillrunden din.

En påminner kommer til å vises på skjermen mens du er på nettsiden. Du kommer til å ha valget mellom å fortsette å spille, se på transaksjons historien din, eller logge ut.

Virkelighetssjekk funksjonen kommer til å starte opp med en gang du setter inn den første satsen din. Påminnelsen kommer til å komme opp så snart tiden har gått ut, og vil fortsette å komme opp i løpet av tidsperioden du har satt opp.

Kontosikkerhet

For å forhindre uautorisert tilgang til kontoen din, vennligst hold brukernavnet og passordet ditt sikkert og privat. Logg ut når du er ferdig med å spille og hvis du er bekymret over at noen vet hva passordet ditt er, vennligst ta å forandre det med en gang. Det er verdt å ha en oversikt over beløpene dine når du logger ut, slik at du vil legge merke til om noen har hatt tilgang til kontoen din uten ditt samtykke. Det er ditt ansvar å holde logg inn detaljene dine sikre, og hvis kontoen din blir misbrukt, vil du ikke få gjenbetalt beløp som har blitt brukt.

Foreldre Kontroll

Vi gjør alt vi kan for å forsikre oss om at det ikke befinner seg underårige som gambler på nettsidene. Vi vil også assistere medlemmene våre i å forhindre at barna deres tar seg inn på gambling relaterte sider. Filter programmene nedenfor kan hjelpe forelde i å blokkere innhold eller sider som de ikke ønsker at barn skal få tilgang til:

Net Nanny www.netnanny.com

Cybersitter www.cybersitter.com

Nye Kasinoer
4.3 rating
Få Opptil 16 000kr i Bonus! 1. / 2. / 3. / 4. Innskudd - Matchbonus inntil 4000kr
4.3 rating
Dobbel Moro: 100% Bonus på opptil €100 + 10% Cashback!
3.8 rating
Velkomst tilbud: 50kr Bonus + Opptil 100% Bonus for nye Spillere
4.0 rating
Velkomst tilbud: 70kr Bonus + Opptil 100% Bonus til nye Spillere
3.8 rating
Velkomst tilbud: €7 i Bonus + Opptil €200 i match bonus!
Copyright - Storbonus.com er utelukket for individer over 18 år gamle. Vi støtter ansvarlig gambling, så skulle du ha behov for informasjon om spillavhengighet eller trenger et støtteapparat så vennligst benytt deg av Hjelpelinjen®