Rulett Strategier: Hva du Bør Huske På Når Du Setter Deg Ved Bordet

Som et hvert fan av det spennende bordspillet roulett, vil du finne at en god strategi kan gi deg noen fordeler, men vær alltid obs på at selv med strategi, så kan det lett hende at det skjer noe som kaster deg ut av planen din. I denne artikkelen kommer vi til å gå over de mest grunnelegende rulett strategiene for nye spillere slik at de kan benytte seg av dem ved rulett bordet. Selv de av dere som anser dere som dedikerte spillere kan ha godt av å lese over dette om igjen. Vi anser oss selv som eksperter i dette feltet, ettersom vi har spilt rulett på et profesjonelt nivå på rundt ti år nå, noe som betyr at du kan stole på oss når det kommer til dette spillet. Så la oss hoppe rett inn i det.

Det Grunnlegende

Før vi snakker om de mer avanserte strategiene som du burde vite om, så vil vi først gå over noe av det grunnleggende. Vi er overrasket over hvor mange spillere der ute glemmer helt det grunnleggende ved dette spillet, og det er grunnen til at vi kommer til å gå fort over det i denne seksjonen – og det kan jo hende at det er et par spillere der ute som gjerne vil vite litt mer om strategier generelt så denne seksjonen er for dem.

I spillet rulett så er målet å forutse tallet eller fargen som ballen på hjulet kommer til å landet på. Det finnes 37 forskjellige luker, 38 hvis du spiller Amerikansk rulett. Halvparten av tallene er farget rød, mens den andre halvparten er farget sort. Du kan sette forskjellige innsatser via sjetongene ut ifra hvor mye tillit du har til dine vinner sjanser.

Strategier

Det beste du kan gjøre er å ha en fast strategi før du begynner et spill. Det finnes en god del forskjellige teknikker der ute som man kan perfeksjonere, og hver av dem kan tilby deg noe forskjellig ut ifra hvilken stil du ønsker å spille med. De av dere som vil spille smart kommer til å finne at det er noe passende for dem der ute, mens de av dere som ønsker å vinne fort kommer også til å kunne finne en strategi som passer for dem. Men husk at disse strategiene kan virke litt vanskelig til å begynne med, men jo mer du spiller jo mer vil du lære.

Martingale

De forskjellige spill stilene kommer med forskjellige strategier, for eksempel så vil Martingale strategien som involverer å doble opp innsatsen din ved hvert tap funke på en måte som vil la deg tjene tilbake tapene fra tidligere runder. I denne strategien så må du være obs på trenger et bestemt antall penger. Hvis du ikke har dyp nok lommebok så er det nok best å takke for deg. Dette er kanskje et av de beste rådene vi kan gi deg, og det er et råd som overgår alle strategier, for det å gjenkjenne din finansielle situasjon ved borde, og når du har hatt for mange tap og du bør takke for deg er en av de beste ferdighetene du kan ha som rulett spiller.

Revers Martingale

Kanskje ganske åpenbart om du leste det tidligere avsnittet, alt du trenger å gjøre i denne metoden er det absolutt motsatte av det du ellers ville ha gjort ved bruke av Martingale strategien, og det er å øke innsatsene dine om du vinner, og redusere dem om du taper. Dette er en strategi for folk som klarer å holde hodet kaldt, ettersom den involverer en god del risiko, og er avhengig av at du har hellet med deg, og skulle det være tilfellet så kan du lett ende opp med noen flotte gevinster fra bordet. Ideen bak denne strategien er at du prøver å beholde et hot streak mens du minimerer risikoen involvert.

Samme tips gjelder om du skulle befinne deg på et rulett bord med høy maks og liten minste innsats. Begynt å satse på en spesifikk farge og hold deg til det, hvis du taper så burde du satse mindre på denne fargen, og skulle du vinne med denne innsatsen så burde du øke innsatsen din ut ifra det. Dette er en ganske åpenbar strategi som er passende for både erfarne spillere og nykommere, så husk på det.

D’Alembert

Enda en trygg strategi som du kan velge imellom, D’Alembert strategien involverer å ta godt vurderte valg ut ifra hver eneste innsats du setter i spillet. med andre ord så kommer du til å øke og redusere innsatsene dine ut ifra den forrige innsatsen din, som er uten tvil bedre enn å doble innsatsen din etter at du har vunnet. Dette er en perfekt strategi for nybegynnere ettersom den oppfordrer tålmodighet og spillere tar tiden de trenger, for det gjelder å ta en skritt tilbake og tenke godt over ting før man tar neste skritt.

Tips for denne strategien involverer å sette en liten innsats på svart eller rød, og fra der så kan du sakte men sikkert øke innsatsen din etter hvert tap, redusere den litt om det skulle hende at du taper ved det spinnet. Det er viktig at du bruker denne strategien når du holder hodet kaldt, hvis tapene dine er like store som det du har vunnet, så er det nok best å takke for seg. Målet her er å ta smarte valg ut ifra det du opplever ved bordet, og de gangene du vant før. Som vi alt har nevnt, så er dette en perfekt strategi for nybegynnere.

Fibonacci

Dette er en mer matematisk strategi som passer spillere som anser seg selv som en av topp spillerne. I denne strategien så benytter du deg av en serie av tall som ble først oppfunnet tidlig på 1200 tallet takket være den berømte matematikeren Leonardo fra Pisa. Med andre ord, denne sekvensen er karakterisert ut ifra det faktum at hvert tall i de to første er summen av følgende tall. Noe som betyr at du kan komme deg av gårde med en profitt selv om du har tapt flere runder enn du har vunnet.

Som sagt, dette tipset er ganske likt de andre metodene som vi alt har nevnt. Alt du trenger å gjøre er å sette en liten innsats på svart eller rød, og skulle du tape, så burde du redusere innsatsen din ut ifra hvor mye du satte til å begynne med, så for eksempel skulle du tape 20kr, så burde su satse 20kr igjen, og taper du det så bør du satse 40kr for å tjene tilbake pengene du tapte slik at du havner tilbake på start posisjonen. Skule du vinne så beveger du deg tilbake to tall i sekvensen din og stater det. Dette er en strategi for folk som klarer å holde hodet kaldt, for denne strategien involverer åta de rette avgjørelsene for å kunne komme ut med en profitt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nye Kasinoer
4.3 rating
Få Opptil 16 000kr i Bonus! 1. / 2. / 3. / 4. Innskudd - Matchbonus inntil 4000kr
4.3 rating
Dobbel Moro: 100% Bonus på opptil €100 + 10% Cashback!
3.8 rating
Velkomst tilbud: 50kr Bonus + Opptil 100% Bonus for nye Spillere
4.0 rating
Velkomst tilbud: 70kr Bonus + Opptil 100% Bonus til nye Spillere
3.8 rating
Velkomst tilbud: €7 i Bonus + Opptil €200 i match bonus!
Copyright - Storbonus.com er utelukket for individer over 18 år gamle. Vi støtter ansvarlig gambling, så skulle du ha behov for informasjon om spillavhengighet eller trenger et støtteapparat så vennligst benytt deg av Hjelpelinjen®