Cluster, Hva Er Det For Noe?

Har du noen gang prøvd deg på en Cluster spilleautomat? Det har du sikkert, for det er svært få av oss som aldri har spilt Aloha! Cluster Pays minst en gang. Denne hitten fra NetEnt er kanskje den mest kjente Cluster spilleautomaten på nettet, men det finnes faktisk en god del andre Cluster spilleautomater der ute, og mange av dem kan tilby en tøff konkurranse for Aloha! Cluster Pays skal vi si deg.

Forskjellen mellom Cluster (klynge) spilleautomater og tradisjonelle spilleautomater er at her gjelder det ikke å få symboler innenfor en gevinstlinje, men heller i en klynge, og vinnende klynger kan forekomme hvor som helst på brettet, så samt symbolene er ved siden av en annen. Størrelsen på rutenettet til disse spillene varierer, enkelte er 5×5 mens andre er 7×7 noe som gir deg flere sjanser til å vinne. Så la oss ta en nærmere titt på noen av de mest populære Cluster spilleautomatene du kan finne her på Slotzo.

Aloha! Cluster Pays

Vi kan så klart ikke skrive om Cluster spilleautomater uten å nevne den revolusjonerende Aloha! Cluster Pays spilleautomaten fra spillgiganten NetEnt. Dette spillet kommer med 6 hjul med 5 rader, og et nydelig og muntert Hawaii tema som kommer til å få deg til å smile øre til øre over de flotte gevinstene du kan vinne i dette tropiske paradiset.

Moon Princess

Her har vi en eventyrisk tittel fra Play’n GO som virkelig er en fryd for øynene! I Moon Princess vil du få gleden av å møte tre vakre prinsesser: Love, Star og Storm, som vil bruke sine unike måne krefter til å hjelpe deg i å vinne store gevinster. Her gjelder det å matche symboler horisontalt og vertikalt for å vinne på 5×5 rutenettet, og skulle et spinn ikke resultere i en gevinst, så kan du stole på at prinsessene kommer til å bruke sine magiske krefter til å hjelpe deg!

Reactoonz

Enda en morsom tittel fra Play’n GO, virker som de er like begeistret over Cluster oppsettet som vi er. I denne underholdende tittelen må du matche søte små romvesener på et 7×7 rutenett, og du kan vinne gevinster ved å få fem eller flere av samme sort i en klynge. Hver vinnende klynge kommer til å skape energi som kommer til å bli sugd opp av Gargantoon, dette mektige romvesenet bare venter på å få fylt måleren slik at han kan slippes løs på brettet og skaffe deg noen formidable gevinster.

Sweet Bonanza

Ja, da har vi snakket om spill med søte prinsesser og søte romvesen, men hva med et spill med ekte søtsaker? Kanskje det faller i smak? Sweet Bonanza er en cluster spilleautomat fra Pragmatic Play med 6×6 rutenett fylt av frukt og godterier. Så hvis det er søtsaker du er ute etter i cluster automatene dine så er Sweet Bonanza noe for deg, disse smakfulle pastell godteriene kommer til å gi deg vann i munnen, samt skape en fargerik og munter stemning.

Chillipop

Nå har vi snakket litt for mye om søtt, så nå er det på tide å snakke litt om sprøtt! Chillipop fra BetSoft er en snodig liten spilleautomat med 5 hjul og 3 rader. På disse hjulene kan du finne alt fra sprøe grønnsaker til sprøe esel og Pinata, det de har til felles er at de kan klynges og er alle ganske så sprø. Har du lyst til å dra på et heit og fargerikt eventyr til Mexico via en cluster spilleautomat så er dette noe for deg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nye Kasinoer
4.3 rating
Få Opptil 16 000kr i Bonus! 1. / 2. / 3. / 4. Innskudd - Matchbonus inntil 4000kr
4.3 rating
Dobbel Moro: 100% Bonus på opptil €100 + 10% Cashback!
3.8 rating
Velkomst tilbud: 50kr Bonus + Opptil 100% Bonus for nye Spillere
4.0 rating
Velkomst tilbud: 70kr Bonus + Opptil 100% Bonus til nye Spillere
3.8 rating
Velkomst tilbud: €7 i Bonus + Opptil €200 i match bonus!
Copyright - Storbonus.com er utelukket for individer over 18 år gamle. Vi støtter ansvarlig gambling, så skulle du ha behov for informasjon om spillavhengighet eller trenger et støtteapparat så vennligst benytt deg av Hjelpelinjen®