Topp 10 Spilleautomater

Er du nysgjerrig på hva folket elsker for tiden, så er det bare å fortsette å lese dette Storbonus blogg innlegget:

1. Starburst

Ja, den her kom sikkert ikke som en overraskelse, flaggskipet til NetEnt har vært folkefavoritten i flere år nå, og vi tviler sterkt på at det kommer til å forandre seg med det første, for det her er et spill uten like!

2. Book of Dead

Denne hitten fra Play’n GO har vi snakket en del om i andre innlegg, og det er det god grunn til, den her har tatt spilleautomat verdenen med storm, og er et sjeldent eksemplar av en spilleautomat med et Egypttema som er både ferskt og originalt.

3. Bonanza

Her har vi en snodig en, ganske så uvanlig for å være ærlig. Men folket ser ut til å elske dette banebrytende oppsettet, og det dette oppsettet kan tilby utrolige 117 649 måter å vinne på! Så i Bonanza fra Big Time Gaming er det penger å vinne, og det er det ingen tvil om!

4. Gonzo’s Quest

Det er sjelden man finner en topp ti liste uten Gonzo’s Quest fra NetEnt, denne lille conquistadoren har en fast plass i hjertene til tusenvis av spillere der ute, og kan tilby flott gameplay så vel som underholdende selskap!

5. Butterfly Staxx 2

Her har vi en noenlunde ny tittel som har sneket seg inn på topp ti listen verden over. Denne tittelen fra NetEnt kommer fra Butterfly Staxx serien, og er som navnet indikerer toeren i en ganske suksessfull serie som du ikke kan gå glipp av!

6. Pirates Plenty The Sunken

Ohoi! Er du klar for litt pirat moro, av den udødelige typen? Vel, da har Pirates Plenty the Sunken akkurat det du er ute etter for den kommer også med flott grafikk og flotte skatter. Nei, du trenger ikke å reise til bunnen av havet for å få tak i disse skattene, alt du trenger å gjøre er å spinne hjulene rett!

7. Twin Spin

Med 243 måter å vinne på så er dette litt av en spilleautomat! Twin Spin fra NetEnt, er for folk som er ute etter en tradisjonell spilleautomat med et klassisk utseende, men med en moderne vri som holder ting interessant, så hopp inn i det og se hva disse tvillinghjulene kan utbetale deg!

8. Pirates Plenty Battle for Gold

Synes du spøkelses piraten i Pirates Plenty the Sunken kanskje var litt for skummel? Eller fikk du kanskje ikke nok av bare ett Pirates Plenty spill og vil så gjerne ha mer. Vel her er den, etterfølgeren med livlige pirater og livlige skatter!

9. Rise of Dead

Når det kommer til Egypttema, så har Play’n GO et talent for å aldri skape identiske spill, selv om temaet er det samme. Denne gangen så er det mumier vi har i møte, skumle mumier som vokter skatter som du bare må få fingrene på i denne splitter nye tittelen!

10. Buffalo Rising Megaways

La denne illsinte bøffelen lede deg til fantastiske rikdommer via de utrolige 117659 megaways måtene å vinne på! Denne lukrative tittelen fra Blueprint Gaming tar sted i nydelige Nord-Amerika, hvor du kan finne elg, bjørn, ulv, og så klart bøfler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nye Kasinoer
4.3 rating
Få Opptil 16 000kr i Bonus! 1. / 2. / 3. / 4. Innskudd - Matchbonus inntil 4000kr
4.3 rating
Dobbel Moro: 100% Bonus på opptil €100 + 10% Cashback!
3.8 rating
Velkomst tilbud: 50kr Bonus + Opptil 100% Bonus for nye Spillere
4.0 rating
Velkomst tilbud: 70kr Bonus + Opptil 100% Bonus til nye Spillere
3.8 rating
Velkomst tilbud: €7 i Bonus + Opptil €200 i match bonus!
Copyright - Storbonus.com er utelukket for individer over 18 år gamle. Vi støtter ansvarlig gambling, så skulle du ha behov for informasjon om spillavhengighet eller trenger et støtteapparat så vennligst benytt deg av Hjelpelinjen®