Blackjack Tips Og Triks

Som du sikkert allerede vet, siden du trykte på dette blogg innlegget, så er Blackjack er meget populært kortspill hvor en kortstokk på 52 kort benyttes, man kan godt benytte seg av flere kortstokker. Blackjack kan spilles med flere spillere, men hver spiller vil spille mot kortgiveren, og ikke hverandre. Klarer man å få 21 på de to første kortene så kalles det Blackjack. Men nok om det grunnleggende, du er nok her for mer avanserte tips og triks vil jeg tro, men skulle det hende at du er en nybegynner, så benytt deg gjerne av gratisversjonene vi har her på Slotzo, slik at du kan øve fram til du er komfortabel med spillet. Kanskje du til og med vil prøve deg på en av live versjonene så snart du er mer erfaren!

1. Husk at det gjelder å holde hodet kaldt når du spiller Blackjack, for dette er et raskt spill. Som tidligere nevnt er det en lur ide å øve med gratisversjonene og bli kjent med strategiene før du hopper inn i et ekte spill, spesielt et med flere spillere eller live setting, for da vil må du ta raske avgjørelser, for dine medspillere er som oftest ikke av den tålmodige typen, og en god del live spill har en 15 sekunders nedteller for hver spiller.

2.Det er en god del progressive strategier der ute som anbefaler deg å doble hver gang du taper, husk at det ikke er noen garanti for at de kommer til å være lønnsomme og de er hovedsakelig egnet spillere med dype lommer. Foretrekker du å spille for et lavere beløp, eller foretrekker hobbyspilling så er ikke slike strategier for deg. Og for de av dere som kan sitte ved bordet i timevis, enten du benytter deg av slike strategier eller ikke, så lønner det seg å ta pauser av og til for å strekke på bena og holde seg hydrert. Blackjack kan være et veldig oppslukende spill, men man må alltids huske på helsa, og en pause kan være det man trenger til å klarne tankene.

3. Så snart du har utviklet din egen strategi, eller funnet en etablert strategi du liker, hold deg til den og ikke tvil dine ferdigheter. Blackjack er et spill som kombinerer ferdigheter med ren tilfeldighet, så selv om det er umulig å kunne forutsi hvor spillet vil ta deg, så er det mulig å ha en god følelse om hva som kommer til å skje ut ifra erfaringer og strategier. Det gjelde også å ha faste grenser på spill budsjettet, og å holde seg til dem uansett hva som skjer slik at du ikke mister kontroll over pengebruken din ved bordet. 4. Et av de mektigste trekkene du kan finne i et Blackjack spill er uten tvil Double Down. Det anbefales å doble om man har en hånd på 10 om kortgiveren har en hånd på 9 eller lavere. Det anbefales også å doble når hånden ligger på 11, men vær obs på at i enkelte Blackjack spill kan man ikke doble en hånd om verdien bare er 9, og noen av dem rett og slett forbyr myke hender, som er hender med et ess. Men skulle det være lov å doble 9, så gjelder det å gjøre det hvis kortgiverens hånd består av 4, 5, eller 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nye Kasinoer
4.3 rating
Få Opptil 16 000kr i Bonus! 1. / 2. / 3. / 4. Innskudd - Matchbonus inntil 4000kr
4.3 rating
Dobbel Moro: 100% Bonus på opptil €100 + 10% Cashback!
3.8 rating
Velkomst tilbud: 50kr Bonus + Opptil 100% Bonus for nye Spillere
4.0 rating
Velkomst tilbud: 70kr Bonus + Opptil 100% Bonus til nye Spillere
3.8 rating
Velkomst tilbud: €7 i Bonus + Opptil €200 i match bonus!
Copyright - Storbonus.com er utelukket for individer over 18 år gamle. Vi støtter ansvarlig gambling, så skulle du ha behov for informasjon om spillavhengighet eller trenger et støtteapparat så vennligst benytt deg av Hjelpelinjen®