Forskjellige Variasjoner av Poker Forklart

De av dere som ikke akkurat er poker eksperter er kanskje interessert i å vite hvilke spill det finnes, og hvordan man best bør spille dem, og det er akkurat det vi skal snakke om i denne artikkelen. Vi kommer nå til å snakke om et par forskjellige poker spill som du kan velge imellom når du spiller med venner eller kanskje i en turnering. Vi har ikke gått over alt som eksisterer der ute, men heller de mest relevante spillene som du kan nyte. Det går aldri an å vite for mye om poker, så det kan godt hende at du allerede har spilt en god del poker og ønsker bare å vite litt mer om de forskjellige poker spillene. Vel, uansett om du skulle være en nybegynner, veteran, så håper vi at du finner det du er ute etter i denne artikkelen.

Texas Hold Em

En av de mest populære poker variantene er Texas Hold’em som er et ganske enkelt spill å mestre, et som det sies man kan lær i løpet av 5 minutter, men krever mange år å virkelig mestre. Hold’em benytter seg av innsatser kjent som Blinds, hvor to kort legges med forsiden ned i løpet av spillet. Fra venstre så vil spilleren ta runder hvor de enten sier stor blind, kast eller øk. Kortgiveren vil bruke opp et av kortene med forsiden ned før de legger til ytterligere tre felles kort på midten av bordet. Enhver som fortsatt er med i spillet til slutt kommer til å ha kortene sine trukke og vinneren vil bli belønnet alt.

Pot Limit Omaha

Denne anses som en favoritt i Europa. Pot Limit Omaha er et spill med store innsatser som er ganske likt Hold’em, men med et par forskjeller som forandrer spillet på en unik måte. PLO benytter seg av blind så vel som fem felles kort i løpet av spillet. forskjellen mellom Pot Limit Omaha og Hold’em er at hver spiller må bruke akkurat to kort sammen med de tre felles kortene for å skape en hånd på 5 kort. bortsett fra det, så er Pot Limit Omaha nesten identisk til Hold’em, og det er en av grunnene til at dette spillet er inkludert i denne listen.

Seven Card Stud

Et spill som var en gang det mest populære poker spillet i Amerika, Seven Card Stud er et mer sakte og mer metodisk pokerspill, et spill som ikke er spesielt lett å venne seg til, men så snart du har gjort det, så vil du fort oppleve at dette spillet har en god del å by på som du kan være spent over. Dette er et fantastisk spill for nybegynnere, Seven Card Stud innebærer at hver spiller betaler en ante innsats, og de vil motta tre kort, et med forsiden opp mens de andre har forsiden ned. Fra dette punktet så vil spilleren med det laveste dør kortet bli bedt om å øke sin opprinnelige innsats eller å gå ut av spillet. Spillet vil fortsette frem til det bare er en spiller som ikke kan øke innsatsen sin høy nok.

Razz

Ganske likt Seven Card Stud, Razz er enda et spill som man kan skjønne seg på nærmest med en gang. Målet i dette poker spillet er å skape den verste hånden. Dette er et omvendt spill, som betyr at kort og hånd rangeringen er helt opp ned, noe som betyr at du bør satse på å få noen rare hender for å komme deg til topps. Vi burde nevne at ess er lav i Razz, og straights og flush gjelder ikke i løpet av spillet. Spill oppsettet er ganske likt Seven Card Stud, noe som vil si at det er veldig lett å forstå seg på.

Omaha Hi Lo

Omaha Hi Lo, potten splittes mellom den høyeste og laveste hånden. Vi vil anbefale at hvis du vurderer å spille denne poker varianten så bør du først venne deg til å spille Pot Limit Omaha som vi nevnte ovenfor. For dette spillet er ganske likt det må vi ærlig innrømme, og benytter seg av blinds og gir ut fire kart til hver spiller som tar del i spillet. potten i spillet splittes mellom den laveste og høyeste hånden på slutten av runden. Hver spiller får oppgaven om å lage to separate hender og å bruke deres to hole kort og fra bordet. De som ender opp med den høyeste og laveste hånden kommer til å vinne hele potten, også kjent som scooping.

2-7 Triple Draw

En av de beste poker spillene der ute, 2-7 Triple Draw er et spill som også benytter seg av blinds men ikke av felles kort, noe som betyr at det er et ganske grunnleggende spill ulikt Razz eller Hi-Lo. I dette spillet så er målet ditt ganske enkelt, prøv å lage den beste fem kort lav hånden som mulig. i dette spillet så er ess høy, og straights og flush er aktive med hver passerende hånd. Hver spiller får tildelt fem kort, og innsatsen begynner fra venstre. Etter hver innsats runde, så kan spillerne trekke fem nye kort. totalt er det fire betting runder og tre trekk. Så snart den siste betting runden er over, så må spillerne avsløre hendene sine.

Five Card Draw

Et klassisk poker spill, Fire Card Draw innebærer at hver spiller får tildelt fem kort, så snart innsatsene er satt så vil spilleren til venstre av kortgiveren begynne. Etter å ha satset så kan hver spiller bytte hvert kort de har for nye kort hvis de føler at kortene deres ikke er gode nok. Så snart en spiller ha tekt, så kommer ampler runden av innsatser som starter med spilleren til venstre for kortgiveren. På slutten av hver runde, hvis det fortsatt er spillere igjen, så må de alle vise kortene sine. de beste fem kortene vil vinne hele potten. Reglene er ganske like 2-7 reglene, som er på grunn av at de to spillene er ganske like men bare med mindre forskjeller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nye Kasinoer
4.3 rating
Få Opptil 16 000kr i Bonus! 1. / 2. / 3. / 4. Innskudd - Matchbonus inntil 4000kr
4.3 rating
Dobbel Moro: 100% Bonus på opptil €100 + 10% Cashback!
3.8 rating
Velkomst tilbud: 50kr Bonus + Opptil 100% Bonus for nye Spillere
4.0 rating
Velkomst tilbud: 70kr Bonus + Opptil 100% Bonus til nye Spillere
3.8 rating
Velkomst tilbud: €7 i Bonus + Opptil €200 i match bonus!
Copyright - Storbonus.com er utelukket for individer over 18 år gamle. Vi støtter ansvarlig gambling, så skulle du ha behov for informasjon om spillavhengighet eller trenger et støtteapparat så vennligst benytt deg av Hjelpelinjen®