Beste Jackpot Spill i 2020

Hva vil å få tak i jackpotten bety for deg? Ville det bety at du kan unne deg en splitter ny bil, eller ta en ekstra ferie i år, eller kanskje kjøpe deg en designer hund med et nydelig hålsbånd. Uansett hva å få jackpotten betyr for deg, så vil du finne de beste jackpot spillene her på nettet, og de kan muligens bringe deg et skritt nærmere de ekstra pengene du trenger til å bruke på det du virkelig ønsker deg, så hvorfor ikke prøv deg på noen fantastiske jackpott spill nå i 2020?

Hvordan definerer vi et ordentlig jackpot spill? Bortsett fra gevinster som kommer til å få hjertet til å hamre i brystet, så er en jackpot en ultimat premie som kan vinnes, og det kan godt hende at det kommer til å være du som vinner den, ved å bare spinne hjulene på rett måte på den rette spilleautomaten. Så hvordan kan du forsikre at du har de beste sjansene til å vinne jackpot premien?

Akkurat som spillerne, så kommer jackpot spill i alle slags fasonger og størrelser. Og de kommer som oftest med unike funksjoner som gjør at de er meget interessante å spille, og fult mulig ganske lukrative. Ve kommer til å gi deg en dytt i riktig retning når det kommer til å oppdage de beste progressive jackpot spillene med spennende bonus spill som du kan spille nå med en gang.

De aller fleste online spilleautomater kommer som oftest med en form for jackpot, for det er ingen tvil om at disse motiverer en god del spillere, for det er en god del moro å kunne få sjansen til å få tak I en stor jackpot, spesielt fra et enkelt spinn.

Men ikke alle jackpot spilleautomater er skapt med samme kvalitet, enkelte jackpot spill er bedre enn andre. Så her har vi noen av de beste jackpot spilleautomatene på nettet som vil gi deg de beste sjansene for å vinne store gevinster. It ifra meningene til spillere som har spilt dem over årene så har de klart å funnet de aller beste spilleautomatene. Det er bare å fortsette å lese nedenfor for å finne noen av de aller beste jackpot spillene på nettet.

Sky Millions 

The Sky is the limit når det kommer til denne spennende og progressive spilleautomaten. Spillet har et fem hjuls oppsett og ni gevinstlinjer. Denne spilleautomaten kan tilby en enkel men underholdende spill opplevelse, slik at du kan fokusere all oppmerksomheten din på bonus spillet.

Bonus spillet i Sky Millions er hvor du kan tjene de store summene, og på tradisjonelt vis, så vil dette spillet utløses om du klarer å få tak i tre, eller flere Gull BAR symboler på alle de fem hjulene – akkurat slik du sikkert har sett i filmer. Dette vil utløse et nytt spill vindu, hvor du finner tre hjul med en jackpot i midten.

Hvert hjul kommer med sin egen multiplikator, og på hvert spinn, så kan du velge å stoppe og beholde gevinstene dine, eller akseptere en sjanse til å vinne enda større gevinster ved å spinne hjulet igjen. Målet med dette bonus spillet, om du er villig til å akseptere risikoen, er å få tak i jackpotten ved å spinne de svarte pil symbolene: to svarte pil symboler vil føre deg til det siste hjulet for et ultimat spinn, hvor om du er heldig, og klarer å få tak i enda en sort pil, så vil du motta jackpotten som kan tilby deg premier godt over en million.

Mega Moolah Progressing Jackpot Spilleautomat

Hvem ønsker å være en millionær? Tittelen er nok en god indikasjon på dette spillet. Dette er en veldig populær spilleautomat, og det er det god grunn til, ikke bare har det et safari tema, men jackpottene spillet kan by på ligger på noen fantastiske summer, og de starter på utrolige 1 millioner dollar. Bonus jackpot spillet kan utløses rent tilfeldig i løpet av hovedspillet når du spiller, istedenfor å bli utløst av en vinnende kombinasjon på hjulene. Når den utløses, så vil du motta et hjul som spinner og vil etter hvert føre til forskjellige progressive jackpotter, blant dem har vi Mega, Major, Minor eller Mini, og jackpotten den lander på vil du kunne motta!

Major Millions Jackpot Spilleautomat

“OPPMERKSOMHET!” Dette er en spilleautomat med et militær tema, og er kanskje best egnet for erfarne spillere ettersom dette er en av de mer kompliserte spilleautomatene der ute. Det finnes to versjoner av denne penge vinnende spilleautomaten, en fem hjuls versjon, og en trehjuls versjon, begge er koblet til den samme ultimate jackpotten.

I spillet, så vil du kunne skape vinnende kombinasjoner ved hjelp av scatter symbolene, og joker symbolene, slik som du ville kunne ha gjort i vanlige spilleautomater. Og du kan vinne den progressive jackpotten ved å få tak i fem av Major Millions sine symboler på gevinstlinje nummer 15.

Gladiator 

Hvem elsker ikke en spilleautomat med et gladiator tema? Slå deg sammen med Maximus og hans gladiator gjeng på hjulene i denne spennende progressive spilleautomaten for en sjanse til å leve livet som en ekte keiser. Spillet har fem hjul og tjuefem gevinstlinjer og har premier tilgjengelig på rundt 5 millioner kroner så vel som bonus runder med gladiator tema som du kan nyte.

Det finnes to bonus runder som du kan dra nytte av i dette spillet, og blant dem finner du følgende:

Colosseum Bonusen: denne spill bonusen utløses når du får tak I tre eller flere av Colosseum symbolene. Dette vil utløse en bonus runde hvor du må velge 4 av 20 stener som vil diktere hvor mange bonus spinn du kommer til å motta og hvilken gladiator som kommer til å sloss for deg på hjulene som det ekstra joker symbolet. Vinn opptil 24 bonus spinn her, og dette kan vise seg å være en ganske så lukrativ kamp.

Gladiator Jackpot: denne bonusen vil gi deg ni valg å velge imellom, og hver av dem vil vise deg en gladiators galea I enten bonse, sølv, eller gull. Hvis ni gylne galeaer blir funnet, så har du virkelig hatt hellet på din side og du vil vinne den progressive jackpotten.

Gold Rally Jackpot Spillet

Hvis du er ute etter et virkelig gold rush, så er nok Gold Rally Progressiv spilleautomat det rette spillet for deg. Dette spillet er stappet med funksjoner, noe som har gjort det en virkelig favoritt blant spillerne. Spillet er en spilleautomat med tre hjul og åtte gevinstlinjer, og har en price-per-soon funksjon som betyr at skulle du virkelig ønske å gå rett for jackpot premien, så må du satse med maks innsats for å få best mulig sjanser til å kunne vinne den.

Dette er en klassisk og tradisjonell spilleautomat som er ideell for nybegynnere så vel som de som ønsker å satse stort, men en sjanse til å virkelig kunne oppleve gull rushet som ligger mellom 225k dollar og 1,5 millioner dollar. For å utløse jackpotten i denne spilleautomaten, så er du nødt til å få tak i ni scatter symboler over hjulene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nye Kasinoer
4.3 rating
Få Opptil 16 000kr i Bonus! 1. / 2. / 3. / 4. Innskudd - Matchbonus inntil 4000kr
4.3 rating
Dobbel Moro: 100% Bonus på opptil €100 + 10% Cashback!
3.8 rating
Velkomst tilbud: 50kr Bonus + Opptil 100% Bonus for nye Spillere
4.0 rating
Velkomst tilbud: 70kr Bonus + Opptil 100% Bonus til nye Spillere
3.8 rating
Velkomst tilbud: €7 i Bonus + Opptil €200 i match bonus!
Copyright - Storbonus.com er utelukket for individer over 18 år gamle. Vi støtter ansvarlig gambling, så skulle du ha behov for informasjon om spillavhengighet eller trenger et støtteapparat så vennligst benytt deg av Hjelpelinjen®