Harde og Myke Blackjack Hender Forklart

Enhver ivrig blackjack spiller der ute er sikkert klar over forskjellen mellom en hard og myk hånd, men dette er ikke en artikkel skrevet for dem – men mindre de er ute etter å gå over dette temaet igjen. Denne er for de av dere som er litt usikre på reglene til blackjack, eller har nylig begynt å spille blackjack ettersom dere har venner som spiller dette spillet, og ønsker å sjekke ut de aller beste strategiene som kan hjelpe dem i poker rundene. Uansett hva grunnen din skulle være, så håper vi at du finner det du er ute etter i denne guiden om hva som anses som myke eller harde blackjack hender. Så la oss bare ta å stupe rett inn i det!

Hva er Harde og Myke Hender i Blackjack?

Vi forstår godt at for nybegynnere der ute, så kan harde og myke hender virke litt forvirrende og skummelt ut ifra navnet. Men det er ingen grunn til bekymring, for blackjack er ett av de enkleste bord spillene å forstå seg på, og det er det forskjellige grunner til. Hvis du noen gang har spilt blackjack før, så er du sikkert godt klar over de grunnleggende reglene for spillet; bygg en hånd som går opptil 21, men ikke høyere for da kan du gå bust.

Vi er stolte over faktumet at di spiller en god del bordspill, og kan tilby assistanse for andre spillere i denne situasjonen, hvor ting kan virke forvirrende for spillere, og hvor vi kan tilby kunnskap som kan hjelpe dem i å få bedre resultater. Okay, så du er en nybegynner, ja da vil vi anbefale at du leser over de grunnleggende reglene for blackjack igjen før du begynner å prøve deg på denne informasjonen.

Harde eller myke hender benyttes til å beskrive hva slags kort som både du og kortgiveren har i hånden. Disse kortene er ganske lette å gjenkjenne basert på verdien som er printet på kortene. Hvis du har kort mellom A-6 så har du en myk hånd, og det er fordi at å oppnå 21 med den er ingen lett oppgave ut ifra den første hånden som du har fått tildelt.

Det same gjelder for kortgiveren som har like stor sjanse for å ha de samme kortene som spilleren: husk at du er i en konstant kamp mot kortgiveren om hvem av dere som kan komme dere til 21 først. En hard hånd er en som består av kortene mellom 7-11, i en ideell verden, så burde du prøve å få 11 på den første hånden, for det vil hjelpe deg i å ha oddsene på din side. De som har 11 i hånden etter at de første kortene har blitt gitt ut, kommer til å oppleve at de har de største sjansene til å oppnå 21 ut ifra de fremtidige kortene som vil bli gitt ut.

Fordelen av å ha en Hard Hånd i Blackjack

De som har en hånd på 11 på begynnelsen av dette spillet, bør vurdere å doble ned ettersom dette kan være det beste trekket. Å doble ned betyr at du dobler profitten din med en gang, og ettersom du alt har 11, så har du nærmest garantert seier over kortgiveren i de aller fleste tilfeller. Det samme gjelder hvis du er opp imot kortgiveren og de har en hånd på 11. Doble ned er også ganske lett å skjønne seg på for nye spillere ettersom å vite hva en hard hånd er og hard hånd og en myk hånd er. 

Det er bare å sette ned sjetongene etter den første og andre runden av kort som har blitt utdelt. Hvis du opplever at du har et par senere når du spør om flere kort til hånden din, så vil du da kunne doble ned i dette stadiet og. Men husk, i blackjack så er alt avhengig av situasjonen, hvordan spillet går burde være den avgjørende faktoren for hvilke trekk du tar ut ifra det kortgiveren har.

Fordelene ved å ha en Myk Hånd i Blackjack

Det kan hende at du nå anser en myk hånd som et tap, men det er faktisk ikke tilfellet, spesielt hvis du benytter deg av kort telling strategier når du spiller. Korttelling er et feilfritt system hvor du tilknytter en verdi ut ifra hva slags kort du har i hånden så vel som kortene i kortgiverens hånd. Med andre ord så er dette en teknikk som går ut på å se for seg hva hvilken kort kombinasjon kommer til å komme ut fremover. Hvis du har i hånden din lav verdi kort, også kjent som en myk hånd, så vil du oppleve at det er mye enklere å gå inn i senere runder med kort telling som teknikk.

Dette avhenger om kortgiveren er i samme posisjon som deg, hvis kortgiveren har en hånd på 11 allerede fra begynnelsen av spillet, så burde du vurdere å kaste kortene og så spille smart for da kan det hende at du får oddsene på din side, og ikke det omvendte. Blackjack er et spill som krever at du holder hodet kalt, og hvor hver runde er ulikt den forrige.

Noen Råd

Hvis du skal spille smart og vinne stort i blackjack, så er du nødt til å tenke 3 steg foran motstanderne dine hele tiden, og det er grunnen til av vi virkelig anbefaler at du benytter deg av kort tellings teknikker, så vel som andre strategier som kan hjelpe deg i å beholde overhånden. Dette er ikke noe du vil lære over natta, og kommer til å kreve en del øvelse, så ikke bli for frustrert om ting ikke går slik du ønsker med det første; det tar litt tid å absorbere all denne kunnskapen, mens andre teknikker bare krever et par uker med øvelser.

Å være dedikert er nøkkelen til å ha kunnskapen som trengs til å ta de rette trekkene. Vi er ganske overbevist om at øvelse gjør mester, så hvis du er ute etter å få litt trening, så vil vi anbefale at du øver deg på dette spillet via online blackjack.

Online blackjack er nesten like bra som ekte blackjack; så du kan anse online blackjack spilling som øvelse fram til ekte blackjack spill, for her har du muligheten til å teste ut forskjellige strategier ved å benytte deg av både myke og harde hender når du spiller. Vi håper at du lærte noe nytt i denne artikkelen. Vi hadde en god del moro da vi skrev den, så det er bare å huske at du må øve, og med øvelse så kommer du nok til å slå kortgiveren i null tid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nye Kasinoer
4.3 rating
Få Opptil 16 000kr i Bonus! 1. / 2. / 3. / 4. Innskudd - Matchbonus inntil 4000kr
4.3 rating
Dobbel Moro: 100% Bonus på opptil €100 + 10% Cashback!
3.8 rating
Velkomst tilbud: 50kr Bonus + Opptil 100% Bonus for nye Spillere
4.0 rating
Velkomst tilbud: 70kr Bonus + Opptil 100% Bonus til nye Spillere
3.8 rating
Velkomst tilbud: €7 i Bonus + Opptil €200 i match bonus!
Copyright - Storbonus.com er utelukket for individer over 18 år gamle. Vi støtter ansvarlig gambling, så skulle du ha behov for informasjon om spillavhengighet eller trenger et støtteapparat så vennligst benytt deg av Hjelpelinjen®